Welkom bij OostEuropa Zending/Christian Care East West. OEZ/CCEW is een interkerkelijke zendingsorganisatie al ruim 50 jaar mensen in nood helpt. Lees meer...

Deze homepage bevat het meest actuele nieuws of persbericht en de TOPICS in het menu links onder OEZ Home. Voor de eerdere berichten verwijzen wij naar dit archief:
Archief Home- en PERSBERICHT - NIEUWSBERICHT


GO ACTIE INFO


Grote Obligatie Actie per 1-12-2017Hulptransport Moldavië en Roemenië 13 en 20 maart 2018

Binnenkort gaat er weer een hulptransport richting Moldavië. Dankzij uw ondersteuning en die van vele trouwe vrijwilligers kunnen we via de afdeling Hulpgoederen van Oost Europa Zending/Christian Care East West steeds weer noodzakelijke hulp bieden aan arme gezinnen overal in Oost Europa. 

Aangezien er nieuwe regels gelden voor het invoeren van hulpgoederen kunnen we o.a. nieuw speelgoed en nieuwe schoenen goed gebruiken. Verder zijn kleding, dekens en stevige kleine meubeltjes zeer welkom. We zouden tevens graag enkele muziekinstrumenten meezenden, aangezien het bespelen van een muziekinstrument en de (spel)vreugde die dit met zich meebrengt van grote betekenis kan zijn voor de mensen aldaar.

Hartelijk dank namens alle gezinnen die we met uw bijdrage mogen helpen. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Gerard van Sabben 0180521966 (afdeling hulpgoederen)

Via onze medische afdeling "Medical Relief" willen we Ligia Macelaru weer helpen. Ligia geeft aandacht aan zieke mensen in de buitengebieden van de regio Timisoara, Roemenië.Dit zijn meestal ook de mensen die leven in armoede en niet naar de dokter kunnen gaan door geldgebrek. Hiervoor zijn materialen zoals dekens, rolstoelen, incontinentiemateriaal en vitamines bijvoorbeeld zeer welkom.

Voor meer informatie over de medische matrialen die we zoeken kunt u mailen naar ria@oosteuropazending.com