Reizen met inhoud in 2019

Meerdere malen per jaar organiseert OostEuropa Zending (OEZ) bemoedigingsgroepsreizen naar Oost-Europese bestemmingen. Tijdens deze reizen bezoekt men gezinnen, kerken en projecten waar OEZ ondersteunend werkt. Ook worden bezoeken gebracht aan lokale ziekenhuizen, kindertehuizen en gevangenissen.
Op infodagen kan men zich oriŽnteren op het reisprogramma.

    • De jaarlijkse reiswijzer is hier te bekijken.

    • De afdeling Children's Relief organiseert werkvakanties naar Oost-Europa.

    • Voor zomerevangelisatie-acties, zie Barnabas jongeren

    • Voor verre reizen, zie Asian Care reizenen IsraŽl Support.

Ook dit jaar biedt OostEuropa Zending weer de gelegenheid om deel te nemen aan bemoedigingsreizen, jongeren-evangelisatie reizen incl. de Jongerenconferentie Barnabas. Ook zijn er reizen waarbij men een internaat en/of (kinder)ziekenhuis bezoekt. Gezinnen, families en kinderen die hulp ontvangen door sponsoring via OostEuropa Zending worden enorm gezegend en opgebouwd door uw bezoek. Deze persoonlijke aandacht is voor hen vaak van grote betekenis.

Er is met name de gelegenheid om de liefde van Jezus te delen en hen een hart onder de riem te steken. Dit omdat deze mensen, vaak onder moeilijke omstandigheden, moeten proberen het hoofd boven water te houden.

Ook behoort het specifiek bezoeken van hulpprojecten in verschillende Oost-Europese landen zoals AlbaniŽ, RoemeniŽ, OekraÔne en MoldaviŽ tot de mogelijkheden. Hieronder al vast het aanbod voor het eerste kwartaal van 2019

Reizen met als doel bemoediging, gezinnen & projecten:

Albanië: zaterdag 16 februari t/m zaterdag 23 februari met als bestemming de omgeving van Tirana, Tepelena en ShkodŽr. De kosten voor deze vliegreis bedragen €850,-  Contactpersoon voor deze reis is Herman Kesting. Voor meer informatie: herman.kesting@oosteuropazending.com of 0622508499.

Moldavië: zaterdag 2 t/m zaterdag 9 maart. De kosten voor deze vliegreis bedragen €850,- Contactpersoon voor deze reis is Herman Kesting. Voor meer informatie: herman.kesting@oosteuropazending.com of 0622508499.

Roemenië: zaterdag 15 maart t/m zaterdag 23 maart met als bestemming de omgeving van Oradea, regio Tirgu-Mures en Servië. De kosten voor deze busreis bedragen €650,- Contactpersoon voor deze reis is Herman Kesting. Voor meer informatie: herman.kesting@oosteuropazending.com of 0622508499.

Oekraïne: zaterdag 29 maart t/m zaterdag 13 april met als bestemming de omgeving van Beregowo kinderzorg en ziekenhuizen. Contactpersoon voor deze reis is Pieter-Jan van Halum. De kosten voor deze vliegreis bedragen €900,- Voor meer informatie: Pieterjan@childrensrelief.nl of 0630110446.