KINDER SPONSOR PLAN (KSP)


Een Helpende Hand
In Oost-Europa is de situatie voor veel gezinnen uitzichtloos. De armoede is groot, omdat er veel werkloosheid is en er hoegenaamd geen sociale voorzieningen zijn. Veel ouders zijn daardoor niet in staat om voor hun kinderen te zorgen. Zij kunnen hun kinderen geen goede maaltijden of voldoende kleding geven. Vaak kunnen kinderen ook niet naar school, omdat er geen geld voor is. Zo kunnen zij niet bouwen aan een goede toekomst. Zie voor meer info over KSP de website: www.kindersponsorplan.nl.

 Hoop voor de toekomst!

Mijn naam is Stelina Hysaj. Samen met papa, mama en mijn vier broertjes / zusjes leef ik in twee oude kamers. Papa wil graag werken, zodat hij voor ons kan zorgen. Maar het is erg moeilijk om een baan te vinden in Albanië. Papa maakt zich vaak zorgen, want hij moet steeds geld lenen om ons eten te kunnen geven.
Daarom zoekt het Kinder Sponsor Plan een sponsor voor mij en mijn oudere zus Anxhela. Misschien kunnen we dan eindelijk ook naar school, zoals andere kinderen.
 

Voor méér dan 100 kinderen uit Albanië, Bulgarije, Moldavië, Oekraïne, Roemenië en Servië zijn wij op zoek naar sponsoring. Helpt u mee?


De stichting Kinder Sponsor Plan  ondersteunt kinderen uit zeer arme gezinnen in Oost-Europa door maandelijkse sponsoring.
Kinder Sponsor Plan heeft ook een eigen website, met nog meer informatie: www.kindersponsorplan.nl

Wilt u een algemene financiële bijdrage geven? Uw gift is welkom op ING-rek. nr. IBAN: NL51 INGB 0006 9903 77 t.n.v.
Stg. Kinder Sponsor Plan te Krimpen aan den IJssel, o.v.v. 'algemene gift'. Zie voor steun aan de verschillende projecten de overige pagina's.