Over Ons

Over Ons

Doe mee!

Ervaren fondsenwerver
(8-16 uur per week)

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met een hart voor kinderen en arme gezinnen. Wil jij helpen bij het werven van nieuwe sponsors en fondsen? Het gaat hierbij o.a. om het verzorgen van presentaties in kerken, jongerendiensten, conferenties en op scholen. Wil jij je hiervoor inzetten? Neem dan contact met ons op via info@oosteuropazending.com of bel 06-5388 3103

Ervaren administratief medewerker (financieel- en relatiebeheer)
(8-16 uur per week)

Wil jij je administratieve kwaliteiten inzetten voor ons internationale zendingskantoor van OostEuropa Zending? Ook voor stagiaires zijn er mogelijkheden. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Informeer naar de mogelijkheden via info@oosteuropazending.com of bel 06-5388 3103

Creatieve webdesigner / online marketeer
(8-16 uur per week)

Om onze hulpprojecten zo optimaal mogelijk onder de aandacht te brengen, zijn de websites van OEZ, Children’s Relief en KSP een belangrijk middel. Schrik jij niet van termen als HTML5 of CSS en heb je ervaring met WordPress en Social media? Ook voor een geschikte stageplek kun je bij ons terecht. Meld je aan via gertjan@oosteuropazending.com of bel 06-3040 2058

All-round onderhoudsman
(8-16 uur per week)

Op ons OEZ terrein bevinden zich zendingskantoor, kringloopwinkel en magazijn. Je werkt samen met een team van vrijwilligers aan het planmatig onderhoud. Van timmerwerk tot schilderwerk, het monteren van meubilair of elektra. info@oosteuropazending.com

Ervaren logistieke hulpkracht
(8-16 uur per week)

Regelmatig vertrekken vanuit Krimpen aan de Lek vrachtwagens met hulpgoederen richting Oost-Europa. Draag jij deze hulpverlening een warm hart toe? Help dan mee in ons magazijn met sorteer- en inpakwerk. Ook bij het voorbereiden van diverse hulptransporten zijn extra handen van harte welkom. Het gaat hierbij om vervoers-, hulptransport- en laadactiviteiten. Meld je nu aan via info@oosteuropazending.com of bel 0180-521 966.

Wat wij doen met uw donatie

Voordat u doneert, wilt u natuurlijk weten wat wij doen met uw donatie. Wij zijn een ANBI, klik daarom hier voor de jaarverslagen en meer informatie.

1M
Aan hulp in 5 jaar
50
Partners & Investeerders
1
Projecten uitgevoerd
1
Landen geholpen

Hulptransporten

Om de maand gaat er een hulptransport richting onze OEZ-Zendingscentra in Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië. Vanwege de oorlog in Oekraïne stellen we ons momenteel ten doel elke maand een hulptransport Oost-Europa in te zetten. Vanuit ons label Medical Relief zamelen wij medische materialen in. Alle soorten incontinentiemateriaal en verband-middelen zijn als hulpgoed zeer goed inzetbaar. Tezamen met andere ingezamelde goederen, waarbij de hulpvraag altijd centraal staat, zorgen deze medische materialen er voor dat wij steeds onze hulpprojecten zo volledig mogelijk kunnen bedienen. Wilt u weten hoe u ons het beste kunt helpen? Stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Evangelieverkondiging

Het is onze drijfveer om in al ons werk de liefde van Jezus Christus te delen. Alle OEZ-Zendingscentra in Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië zijn naast de praktische hulpverlening op een laagdrempelige manier actief in evangelieverkondiging. Als er gesprekscontact is, streven we ernaar om daarbij iets uit de bijbel aan te reiken waarna het gesprek wordt afgesloten met gebed. Bovendien hebben wij ons label Barnabas, waarbij wij conferenties organiseren om jongeren op eigentijdse wijze te stimuleren mensen te bereiken.

 

In de “Paaseditie” van onze OEZ Nieuwsbrief leest u meer over de laatste updates omtrent het zendingswerk, projecten en hulptransporten.
KLIK HIER OM VERDER TE LEZEN!

Reizen met inhoud

Middels onze zendings- en bemoedigingsreizen kun je een bezoek brengen aan families, gezinnen en kinderen die hulp ontvangen via ons sponsorprogramma. Ook strekken we ons verder uit naar mensen die hulp nodig hebben. Deze persoonlijke aandacht en betrokkenheid is voor hen van grote betekenis.
Dankzij ons plaatselijke netwerk, mede via Children’s Relief, kunnen wij mensen ontmoeten en bemoedigen. Zo combineren we vaak hulptransporten naar bijvoorbeeld onze opvang voor straatkinderen ‘Het Arendsnest’ of het dagcentrum ‘Casa Lumina’ met een bemoedigingsreis.