Barnabas

  1. Home
  2. Barnabas

Barnabas

Heb jij zin in een onvergetelijke jongerenconferentie in Albanië?
Wil jij tools ontvangen om het evangelie te delen met de mensen om je heen?
En wil je met andere jongeren uit Europa God ontmoeten?

Dan is onze Barnabas conferentie wat voor jou!

Samen met andere jongeren uit verschillende landen organiseren wij ieder jaar een te gekke conferentie, waar je absoluut toffe andere jongeren gaat ontmoeten, je meer over God leert en ook nog eens praktisch met elkaar aan de slag gaat. Zo zijn er verschillende workshops waarin je leert om te evangeliseren of waar je aan de slag gaat met Worship, Media, Games of Art. Tijdens de dagelijkse diensten zijn er – naast de aanbidding – talks over hoe jij God kunt dienen en hoe jij impact kunt hebben in jouw familie en voor de mensen om jou heen.  Je wordt bemoedigd door alle nieuwe (internationale) contacten die je opdoet met andere jongeren. Zo zijn er jongeren uit Albanië, Macedonië én Nederland.

Na de conferentie is het tijd voor de outreach in de regio’s waar de lokale jongeren vandaan komen. Als Nederlander mag je zelf beslissen met welk team je aan wilt haken tijdens de outreach.

En nog een leuk weetje: de conferentielocatie is slechts 300 meter verwijderd van Lake Ohrid, het prachtige meer wat tussen Macedonië en Albanië ligt. Het is inmiddels voor vele Nederlanders een favoriet vakantieoord. In de vrije tijd zijn verschillende activiteiten te doen, zoals volleybal, basketballen en zwemmen.

Lijkt je het vet om aan te haken bij de Barnabas conferentie?!
Stuur ons dan een mailtje via het onderstaande formulier, zodat wij jou meer informatie kunnen geven over de Barnabas conferentie van 2023.

Alle informatie even op een rijtje:

Barnabas Youth Conference 2024
Dit is al weer de 18e editie van het Barnabas Festival in Albanië!
Data: 22-26 juli
Locatie: Pogradece (Albanië)

Het thema voor 2024 is: Leven voor Jezus (Galaten 2:20)

Sinds we in 2006 begonnen met dit evenement, hebben we ervaren hoe God door dit festival werkt om getalenteerde jongeren te trainen en niet alleen hen, maar ook Gods woord te delen met degenen die door hun kerken zijn gekozen om deel te nemen aan het Barnabas Festival.

We begonnen in 2006 met een groep van 20 deelnemers uit twee kerken en nu is het aantal deelnemers gegroeid tot 120 en nemen er 9 kerken deel.

Hoe moeilijk is het om voor Jezus te leven in een tijd waarin het lawaai om ons heen extreem luid is. Sociale media, werk, de maatschappij, enz., trekken ons de wereld in en distantiëren ons van Jezus. We leven voor Jezus en tegelijkertijd maken we kleine compromissen en groeien we van Jezus weg in de race die ze lopen.

  • Er zullen 7 preken zijn, en 4 sprekers

De kerk is niet immuun voor de mondiale crisis waar onze samenleving vandaag de dag doorheen gaat, omdat alle gelovigen deel uitmaken van een sociale groep. Zoals het gebed van Jezus voor zijn volgelingen was: ik wil hen niet uit deze wereld halen, maar hen beschermen.

De deelnemers komen uit kerken in Albanië (noord en zuid), Noord-Macedonië en Nederland.

Het dagelijkse programma bestaat uit: prediking, onderwijs, losprijs & aanbidding, workshops, taalgroepen, spelletjes en plezier! Dit evenement vindt plaats in het Nehemia Getaway Center, nabij het Meer van Ohrid in de stad Pogradec in Albanië.

Als leeftijdscategorie voor deelname aan deze jeugd evangelisatie conferentie geldt: 14-25 jaar.

De kosten voor deelname aan de conferentie bedragen 98 euro per persoon (inclusief accommodatie/maaltijden/conferentiekosten). Transportkosten zijn niet inbegrepen. U kunt het contactformulier hieronder gebruiken wanneer u extra informatie over de reisvoorwaarden en de Jeugd Conferentie Barnabas wilt ontvangen of wanneer u zich individueel, als kerk of als groep wilt aanmelden!

Contactformulier

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Misschien vind je dit ook interessant

Vorige
Reizen Met Inhoud
Volgende
Vision Latina

Wat wij doen met uw donatie

Voordat u doneert, wilt u natuurlijk weten wat wij doen met uw donatie. Wij zijn een ANBI, klik daarom hier voor de jaarverslagen en meer informatie.

1M
Aan hulp in 5 jaar
50
Partners & Investeerders
1
Projecten uitgevoerd
1
Landen geholpen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

"*" indicates required fields

Naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.