Barnabas

  1. Home
  2. Barnabas

Barnabas

Heb jij zin in een onvergetelijke jongerenconferentie in Albanië?
Wil jij tools ontvangen om het evangelie te delen met de mensen om je heen?
En wil je met andere jongeren uit Europa God ontmoeten?

Dan is onze Barnabas conferentie wat voor jou!

Samen met andere jongeren uit verschillende landen organiseren wij ieder jaar een te gekke conferentie, waar je absoluut toffe andere jongeren gaat ontmoeten, je meer over God leert en ook nog eens praktisch met elkaar aan de slag gaat. Zo zijn er verschillende workshops waarin je leert om te evangeliseren of waar je aan de slag gaat met Worship, Media, Games of Art. Tijdens de dagelijkse diensten zijn er – naast de aanbidding – talks over hoe jij God kunt dienen en hoe jij impact kunt hebben in jouw familie en voor de mensen om jou heen.  Je wordt bemoedigd door alle nieuwe (internationale) contacten die je opdoet met andere jongeren. Zo zijn er jongeren uit Albanië, Macedonië én Nederland.

Na de conferentie is het tijd voor de outreach in de regio’s waar de lokale jongeren vandaan komen. Als Nederlander mag je zelf beslissen met welk team je aan wilt haken tijdens de outreach.

En nog een leuk weetje: de conferentielocatie is slechts 300 meter verwijderd van Lake Ohrid, het prachtige meer wat tussen Macedonië en Albanië ligt. Het is inmiddels voor vele Nederlanders een favoriet vakantieoord. In de vrije tijd zijn verschillende activiteiten te doen, zoals volleybal, basketballen en zwemmen.

Het thema van de conferentie in 2022 was HOPE. Eenzaamheid en angst zijn gevoelens waar velen van ons de afgelopen jaar mee te dealen hebben gehad. Als we kijken naar de impact van de corona pandemie of de huidige oorlog tussen Rusland en Oekraïne is er nog steeds veel gaande. In Jesaja 61 vers 3 konden we lezen dat er donkere wolken over de wereld gaan, maar dat God Zijn licht brengt in deze wereld.  Zijn licht mag door ons leven zichtbaar worden.

Lijkt je het vet om aan te haken bij de Barnabas conferentie?!
Stuur ons dan een mailtje via het onderstaande formulier, zodat wij jou meer informatie kunnen geven over de Barnabas conferentie van 2023.

Alle informatie even op een rijtje:

Barnabas youth conference
Data: 26-30 juli
Locatie: Pogradece (Albanië)

Leeftijd: 15-25 jarigen
Kosten: 400 euro – inclusief conferentie van 4 dagen, huisvesting, eten en drinken, de outreach en het transport in Albanië. Let op: deze prijs is exclusief vliegtickets.

Contactformulier

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Misschien vind je dit ook interessant

Vorige
Reizen Met Inhoud
Volgende
Vision Latina

Wat wij doen met uw donatie

Voordat u doneert, wilt u natuurlijk weten wat wij doen met uw donatie. Wij zijn een ANBI, klik daarom hier voor de jaarverslagen en meer informatie.

1M
Aan hulp in 5 jaar
50
Partners & Investeerders
1
Projecten uitgevoerd
1
Landen geholpen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

"*" indicates required fields

Naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.