Hulp en hoop
voor de Allerarmsten

Wij beogen levens veranderende impact door het helpen van mensen in nood.

Reizen Met Inhoud

Middels onze zendings- en bemoedigingsreizen kun je een bezoek brengen aan families, gezinnen en kinderen die hulp ontvangen via ons sponsorprogramma. Ook strekken we ons verder uit naar mensen die…

Evangelieverkondiging

Het is onze drijfveer om in al ons werk de liefde van Jezus Christus te delen. Alle OEZ-Zendingscentra in Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië zijn naast de praktische hulpverlening op…

Hulptransporten

Elke twee maanden gaat er een hulptransport richting onze OEZ-Zendingscentra in Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië. Vanwege de oorlog in Oekraïne stellen we ons momenteel ten doel elke maand een…

Wat wij doen met uw donatie

Voordat u doneert, wilt u natuurlijk weten wat wij doen met uw donatie. Wij zijn een ANBI, klik daarom hier voor de jaarverslagen en meer informatie.

1M
Aan hulp in 5 jaar
50
Partners & Investeerders
1
Projecten uitgevoerd
1
Landen geholpen

Hulptransporten

Om de maand gaat er een hulptransport richting onze OEZ-Zendingscentra in Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië. Vanwege de oorlog in Oekraïne stellen we ons momenteel ten doel elke maand een hulptransport Oost-Europa in te zetten. Vanuit ons label Medical Relief zamelen wij medische materialen in. Alle soorten incontinentiemateriaal en verband-middelen zijn als hulpgoed zeer goed inzetbaar. Tezamen met andere ingezamelde goederen, waarbij de hulpvraag altijd centraal staat, zorgen deze medische materialen er voor dat wij steeds onze hulpprojecten zo volledig mogelijk kunnen bedienen. Wilt u weten hoe u ons het beste kunt helpen? Stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Evangelieverkondiging

Het is onze drijfveer om in al ons werk de liefde van Jezus Christus te delen. Alle OEZ-Zendingscentra in Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië zijn naast de praktische hulpverlening op een laagdrempelige manier actief in evangelieverkondiging. Als er gesprekscontact is, streven we ernaar om daarbij iets uit de bijbel aan te reiken waarna het gesprek wordt afgesloten met gebed. Bovendien hebben wij ons label Barnabas, waarbij wij conferenties organiseren om jongeren op eigentijdse wijze te stimuleren mensen te bereiken.

 

In de “Zomereditie” van onze OEZ Nieuwsbrief leest u meer over de laatste updates omtrent het zendingswerk, projecten en hulptransporten.
KLIK HIER OM VERDER TE LEZEN!

Reizen met inhoud

Middels onze zendings- en bemoedigingsreizen kun je een bezoek brengen aan families, gezinnen en kinderen die hulp ontvangen via ons sponsorprogramma. Ook strekken we ons verder uit naar mensen die hulp nodig hebben. Deze persoonlijke aandacht en betrokkenheid is voor hen van grote betekenis.
Dankzij ons plaatselijke netwerk, mede via Children’s Relief, kunnen wij mensen ontmoeten en bemoedigen. Zo combineren we vaak hulptransporten naar bijvoorbeeld onze opvang voor straatkinderen ‘Het Arendsnest’ of het dagcentrum ‘Casa Lumina’ met een bemoedigingsreis.