Vision Latina

  1. Home
  2. Vision Latina

Vision Latina

Zuid-Amerika
Landen, bekend van zon, zee en carnaval. Maar achter deze schitterende façade leeft de meerderheid van de bevolking in diepe armoede. Trieste situaties en absurde tegenstellingen zijn ook in Zuid-Amerika vaak zichtbaar in het leven van alledag.

Evangelisatie
Ondanks dit gegeven mogen we toch zien dat in landen als Cuba, Peru en vooral Venezuela, mede dankzij de activiteiten van Fundacion Vision Latina in samenwerking met lokale gemeenten, noodlijdende mensen praktische hulp mogen ontvangen. Daarbij wordt ook altijd het evangelie van Jezus Christus gedeeld. Velen komen tot persoonlijk geloof in Hem als redder en verlosser van de hele wereld!

Samenwerking
OostEuropa Zending/Christian Care East West ondersteunt via Visión Latina zendingswerkers en hulpprojecten in Latijns-Amerika. Zo is zij betrokken bij het werk van het Nederlandse zendingsechtpaar Hiske en Bartha Engels.

Kom in contact
Wilt u meer informatie over het zendingswerk in Zuid- Amerika? Vult u dan ons contactformulier in of neem een kijkje op de website van Fundacion Caritativa Vision Latina.

Contactformulier

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Misschien vind je dit ook interessant

Vorige
Barnabas
Volgende
Noodhulp Moldavië

Wat wij doen met uw donatie

Voordat u doneert, wilt u natuurlijk weten wat wij doen met uw donatie. Wij zijn een ANBI, klik daarom hier voor de jaarverslagen en meer informatie.

1M
Aan hulp in 5 jaar
50
Partners & Investeerders
1
Projecten uitgevoerd
1
Landen geholpen

Inschrijven voor de nieuwsbrief

"*" indicates required fields

Naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.